top of page

7 redenen om een expediteur in te schakelen

Een freight forwarder of expediteur kan van grote impact zijn op uw huidige supply chain management. Het logistieke proces kan een dwarsligger zijn voor uw organisatie en kan problemen opleveren voor uw productwaarde wanneer deze tegenvalt. Door handen ineen te slaan met een logistieke expediteur kunnen deze zorgen uw ontnomen worden.

Foto door Timelab Pro

Sea and Shore Services is een toonaangevend logistieke dienstverlener, gespecialiseerd in het vervoer van goederen over zowel zee als land. Ons team van logistieke experts is toegewijd om onze klanten te voorzien van het hoogste niveau van supply chain management en ervoor te zorgen dat hun goederen efficiënt en kosteneffectief worden afgeleverd. Van het consolideren van meerdere zendingen tot het afhandelen van noodzakelijke documentatie, wij bieden een volledig scala aan diensten om het logistieke proces voor u zo naadloos mogelijk te laten verlopen. Sea and Shore Services is de partner waarop bedrijven kunnen vertrouwen om hun logistieke activiteiten te optimaliseren.


Als specialist in de organisatie en het vervoer van goederen delen wij de 7 voordelen van wat expediteurs kunnen doen voor uw supply chain management:


  1. Expertise: Als experts in logistiek hebben we de kennis en ervaring om het vervoer van goederen efficiënt en kosteneffectief af te handelen.

  2. Netwerk van vervoerders: Sea and Shore Services B.V. heeft relaties met een verscheidenheid aan vervoerders, zoals luchtvaartmaatschappijen, vrachtwagenbedrijven en rederijen, waardoor we de meest geschikte transport opties voor onze klanten kunnen vinden.

  3. Consolidatie: Wij consolideren meerdere zendingen tot één grotere zending, wat kan besparen op transportkosten.

  4. Documentatie: Wij verzorgen de documentatie die nodig is voor het vervoer van goederen, waaronder douane documenten, export- en import documenten en andere vereiste documenten.

  5. Optimalisatie van routes: Sea and Shore Services gebruikt route optimalisatie software om de meest efficiënte routes voor zendingen te vinden, wat de afgelegde afstand en de uitstoot kan verminderen.

  6. Verzekering: Wij bieden een verzekering voor de goederen die worden verzonden, wat gemoedsrust en bescherming tegen mogelijke verliezen kan bieden.

  7. Tracering: Wij bieden tracking diensten waarmee onze klanten de bewegingen van hun goederen kunnen volgen en op de hoogte kunnen blijven van de status ervan.


In het algemeen kan het gebruik van een expediteur helpen de controle over het logistieke proces terug te nemen en bedrijven tijd en middelen te besparen. Sea and Shore Services is daarom de partner waarop bedrijven kunnen vertrouwen om hun logistieke activiteiten te stroomlijnen. Meer informatie vindt u op onze website of vul voor direct inzicht in de actuele containertarieven de directe offerte in.


Commenti


Instagram bericht templates.png

Sea and Shore werkt consistent aan het bijdragen, ontwikkelen en doorzetten van kennis uit de transport wereld. Zo vergroten we de kansen op succesvolle samenwerkingen en verbeteren we de heden- daagse kennis over transport voor iedereen.

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
Schermafbeelding 2022-10-31 om 11.24.54.png

SEA AND
SHORE

KENNISBANK

VOLG ONZE
SOCIAL MEDIA

SNEL EEN TARIEF NODIG?

bottom of page