top of page

ZEEVRACHT

Zeevracht is een manier om enorme hoeveelheden vracht overzee te vervoeren. Nadat de goederen in containers zijn geplaatst, worden ze op een schip geladen. Zeevracht is een economisch middel om zware ladingen over lange afstanden te verplaatsen, omdat een doorsnee vrachtschip meer dan 18.000 containers kan vervoeren.


Foto door Bernd Dittrich

Zodra u een contract hebt met een scheepvaartbedrijf aan boord, haalt het de producten op bij uw leverancier en vervoert ze door de haven in een van de volgende soorten configuraties: FCL, LCL, BULK. Het is altijd noodzakelijk rekening te houden met de douane tijden, omdat dit de reistijd van de goederen verlengt.


Als uw bedrijf niet genoeg producten heeft, zelfs met LCL als mogelijkheid, kan het voordeliger voor u zijn om ze per luchtvracht of koerier af te leveren. Beide zijn duurder omdat de voertuigen zelf kleiner zijn, ook al worden ze allebei gebruikt om kleinere hoeveelheden goederen te vervoeren.


Sea and Shore biedt internationale supply chain management oplossingen. Vanuit het kantoor in Rotterdam zijn wij 24/7 beschikbaar om u te helpen met uw logistieke uitdagingen. Wij zijn gecertificeerd en green lane gegarandeerd. Naast supply chain service bieden wij u ook onze expertise op het gebied van duurzaam transport, goederen en warehousing. Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?
Comments


Instagram bericht templates.png

Sea and Shore werkt consistent aan het bijdragen, ontwikkelen en doorzetten van kennis uit de transport wereld. Zo vergroten we de kansen op succesvolle samenwerkingen en verbeteren we de heden- daagse kennis over transport voor iedereen.

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
Schermafbeelding 2022-10-31 om 11.24.54.png

SEA AND
SHORE

KENNISBANK

VOLG ONZE
SOCIAL MEDIA

SNEL EEN TARIEF NODIG?

bottom of page