top of page

VRACHT VERZEKERING

Wat is een vrachtverzekering? Diverse onvoorziene omstandigheden kunnen uw zending tijdens het transport in gevaar brengen. Met de planning van Sea and Shore kunt u erop vertrouwen dat uw artikelen veilig zijn voor onvoorziene situaties. Uw producten vormen het hart van uw bedrijf. Vreest u dat onvoorziene omstandigheden, zoals diefstal of slecht weer, zullen leiden tot verlies of beschadiging van uw zending?


Foto gemaakt door Pat Whelen

Sea and Shore beseft dat het beschermen van uw goederen tegen mogelijke bedreigingen uw grootste verantwoordelijkheid is. Daarom biedt ons deskundig personeel vracht verzekeringsopties die de volledige waarde van de goederen dekken. Cargo Insurance by Sea and Shore is onze one-stop-shop oplossing die telkens wanneer u uw zending boekt de juiste vracht verzekeringsdekking biedt, waardoor er geen extra verwerkingsprocessen nodig zijn en u gemoedsrust krijgt. Uw claims worden snel en efficiënt verwerkt, waardoor u veel tijd en werk bespaart. U kunt zich dus concentreren op het opbouwen van uw bedrijf terwijl wij uw activa beschermen tegen schade.


Wij hebben een lange geschiedenis en ervaring in het beschermen van goederen als een van de eerste logistieke bedrijven in de wereld die vrachtverzekeringen aanbood aan consumenten. Sea & Shore Services staat u bij met een internationaal team van verzekeringsprofessionals die uw vrachttype, locatie en andere servicevereisten analyseren alvorens u een dekking te bieden die is afgestemd op uw specifieke behoeften.


Sea and Shore biedt internationale supply chain management oplossingen. Vanuit het kantoor in Rotterdam zijn wij 24/7 beschikbaar om u te helpen met uw logistieke uitdagingen. Wij zijn gecertificeerd en green lane gegarandeerd. Naast supply chain service bieden wij u ook onze expertise op het gebied van duurzaam transport, goederen en warehousing. Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?




Comments


Instagram bericht templates.png

Sea and Shore werkt consistent aan het bijdragen, ontwikkelen en doorzetten van kennis uit de transport wereld. Zo vergroten we de kansen op succesvolle samenwerkingen en verbeteren we de heden- daagse kennis over transport voor iedereen.

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
Schermafbeelding 2022-10-31 om 11.24.54.png

SEA AND
SHORE

KENNISBANK

VOLG ONZE
SOCIAL MEDIA

SNEL EEN TARIEF NODIG?

bottom of page