top of page

Shanghai Export Update

De spotprijzen voor de uitvoer van containers uit Shanghai zijn onlangs op alle routes gedaald. Zoals gemeld door Container News wordt deze daling toegeschreven aan het seizoen na Chinees Nieuwjaar en de daaruit voortvloeiende afname van de vraag. Ondanks de huidige marktomstandigheden blijft Sea and Shore Services echter betrouwbare en kosteneffectieve logistieke oplossingen bieden voor bedrijven die hun containers vanuit Shanghai willen exporteren.
Als toonaangevende logistieke dienstverlener biedt Sea and Shore Services een uitgebreide reeks diensten, waaronder expeditie, douaneafhandeling, opslag en vervoer. Met onze jarenlange ervaring en expertise in de sector begrijpen we de fijne kneepjes die komen kijken bij de export van containers vanuit Shanghai en bieden we oplossingen op maat om aan de specifieke eisen van onze klanten te voldoen.


Ons team van professionals werkt nauw samen met klanten om ervoor te zorgen dat hun lading met de grootste zorg wordt behandeld en binnen de gestelde termijn op de plaats van bestemming wordt afgeleverd. We hebben een uitgebreid netwerk van partners en agenten wereldwijd, waardoor we naadloze en efficiënte deur-tot-deur leveringsdiensten kunnen aanbieden.


Wij bieden ook een reeks diensten met toegevoegde waarde, waaronder vrachtverzekering, verpakking en etikettering, om onze klanten een probleemloze en naadloze ervaring te bieden. Met onze geavanceerde tracking- en monitoringsystemen kunnen onze klanten hun zendingen in real-time volgen, waardoor ze volledige zichtbaarheid en controle over hun vracht hebben.


Bij Sea and Shore Services begrijpen we het belang van kosteneffectieve oplossingen voor onze klanten. Wij werken nauw samen met onze partners om de beste tarieven te onderhandelen en bieden onze klanten concurrerende prijzen. Onze flexibele prijsopties en transparante facturering zorgen ervoor dat onze klanten niet voor onverwachte kosten komen te staan.


Kortom, ondanks de recente daling van de spotprijzen voor de export van containers uit Shanghai, blijft Sea and Shore Services zich inzetten voor het bieden van betrouwbare en kosteneffectieve logistieke oplossingen voor bedrijven die hun containers uit Shanghai willen exporteren. Onze expertise, ervaring en inzet voor klanttevredenheid maken ons de vertrouwde partner voor al uw logistieke behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen uw container export vanuit Shanghai te optimaliseren.
コメント


Instagram bericht templates.png

Sea and Shore werkt consistent aan het bijdragen, ontwikkelen en doorzetten van kennis uit de transport wereld. Zo vergroten we de kansen op succesvolle samenwerkingen en verbeteren we de heden- daagse kennis over transport voor iedereen.

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
Schermafbeelding 2022-10-31 om 11.24.54.png

SEA AND
SHORE

KENNISBANK

VOLG ONZE
SOCIAL MEDIA

SNEL EEN TARIEF NODIG?

bottom of page