top of page

Nairobi Awards: Europe Top Agent

Tijdens een prachtige ceremonie in Nairobi werd Mark Harteveld, vertegenwoordiger van Sea and Shore Services, geëerd met de begeerde Europe Top Agent Award tijdens de Africa Logistics Network Awards. Het evenement bracht vooraanstaande professionals uit de logistieke sector samen om uitstekende prestaties en toewijding te vieren. Harteveld's buitengewone inzet als logistiek agent werd opgemerkt en bekroond met deze prestigieuze onderscheiding.


Sea and Shore Services: Toewijding aan Uitmuntendheid


Sea and Shore Services heeft zich door de jaren heen gevestigd als een betrouwbare speler in de logistieke industrie. Onze focus ligt altijd op het leveren van hoogwaardige dienstverlening en het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten. Onze toewijding aan uitmuntendheid is de kern van ons bedrijf. We zijn er trots op dat we kunnen vertrouwen op een team van toegewijde professionals, waaronder Mark Harteveld, wiens inzet en toewijding hebben bijgedragen aan het versterken van onze positie in de markt. Hoewel we dankbaar zijn voor de erkenning die we hebben ontvangen, blijven we streven naar verbetering en groei, altijd met het oog op het bieden van de best mogelijke service aan onze gewaardeerde klanten.


officiele zegel voor de award

Top Agent Award: Erkenning voor Uitzonderlijke Inzet


De Europe Top Agent Award erkent de buitengewone inzet van Harteveld en zijn toewijding aan het leveren van hoogwaardige logistieke oplossingen. Zijn vermogen om complexe logistieke uitdagingen aan te gaan met innovatieve oplossingen en zijn ongeëvenaarde klantenservice maken hem tot een onmisbare schakel in onze industrie.


Mark Harteveld's ontvangst van de Europe Top Agent Award benadrukt niet alleen zijn persoonlijke verdiensten, maar ook de voortdurende toewijding van Sea and Shore Services aan excellentie in de logistieke sector. Deze erkenning bevestigt onze positie in de industrie en belooft een veelbelovende toekomst voor de voortdurende inzet voor uitmuntendheid.


Mark Harteveld en zijn onderscheiding/award voor Top Agent
Comments


Instagram bericht templates.png

Sea and Shore werkt consistent aan het bijdragen, ontwikkelen en doorzetten van kennis uit de transport wereld. Zo vergroten we de kansen op succesvolle samenwerkingen en verbeteren we de heden- daagse kennis over transport voor iedereen.

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
Schermafbeelding 2022-10-31 om 11.24.54.png

SEA AND
SHORE

KENNISBANK

VOLG ONZE
SOCIAL MEDIA

SNEL EEN TARIEF NODIG?

bottom of page