top of page

Logwise biedt 25.000 m2 warehousing in Zaandam

Sea and Shore Group dochteronderneming Logwise in samenwerking met SMARTLOG ZAANDAM heeft in Q2 beschikbaar 25.000 m2 4PL locatie om 35.000 pallets op te slaan.Het is een logistiek distributiecentrum gelegen aan de Ringweg 289-332 op bedrijventerrein Westerspoor in Zaandam, aan het Noordzeekanaal, een toplocatie voor logistiek bedrijven. Strategisch gelegen, vlakbij Schiphol en direct naast de havenlocatie HoogTij, welke in de top 5van Europa’s economisch sterkste regio’s staat.


De bereikbaarheid van dit gebied is aanmerkelijk verbeterd door de recente aanleg van de Zuidelijke Randweg en de daarbij horende verbreding van de Den Uylbrug. De Zuidelijke Randweg is de doorgaande weg die bedrijventerrein Westerspoor verbindt met de autosnelweg A8 en A9. Westerspoor is goed bereikbaar vanaf de Rijksweg A8 (Coentunnelweg) / A10 (Ring Amsterdam). De Westzanerweg, door de Westzanerpolder, garandeert een snelle verbinding naar de Wijkertunnel, Beverwijk en IJmond.


De ligging van het bedrijventerrein in het grootstedelijk gebied van Amsterdam is strategisch dichtbij Schiphol (binnen 20 minuten bereikbaar), de Amsterdamse haven en de tweede Coentunnel. Daardoor is het uitstekend bereikbaar over land én water. De locatie is uitstekend bereikbaar over land en water dankzij de ligging aan het Noordzeekanaal, het tweede havengebied van Nederland, na Rotterdam Europoort. Schiphol ligt op slechts 20 minuten afstand.


Het logistieke complex omvat ca. 25.810 m² en bestaat uit 1 hoogwaardig DC inclusief mezzanine en kantoorruimte. Het DC voorzien van een ESFR – sprinklerinstallatie (centrale bluswatervoorziening) waardoor deze geschikt zijn voor de opslag van koopmansgoederen.


Voor meer informatie contact Dhr Lelieveld via 06-57 550 550 (whatsapp).
コメント


Instagram bericht templates.png

Sea and Shore werkt consistent aan het bijdragen, ontwikkelen en doorzetten van kennis uit de transport wereld. Zo vergroten we de kansen op succesvolle samenwerkingen en verbeteren we de heden- daagse kennis over transport voor iedereen.

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
Schermafbeelding 2022-10-31 om 11.24.54.png

SEA AND
SHORE

KENNISBANK

VOLG ONZE
SOCIAL MEDIA

SNEL EEN TARIEF NODIG?

bottom of page