top of page

WAT IS LUCHTVRACHT?

De overdracht en distributie van producten via een charter- of commerciële luchtvaartmaatschappij staat bekend als luchtvracht pakketlevering. Dergelijke vracht wordt overal vervoerd waar vliegtuigen kunnen vliegen en landen vanaf commerciële en passagiers luchthavens.


Foto gemaakt door Arno Senoner, Unsplash

Luchtvracht is door zijn snelle transportmogelijkheden een nuttig alternatief voor het plannen van tijd gevoelige zendingen naar vrijwel elke plaats ter wereld. Vooral kleine en middelgrote ondernemingen kunnen hiervan profiteren, omdat zij zo efficiënt aan de wereldhandel kunnen deelnemen. Een hoog veiligheidsniveau is een ander voordeel van luchtvracht omdat de vracht regels op luchthavens strikt worden gehandhaafd.


Wij kunnen overal ter wereld hoogwaardige luchtvracht diensten leveren dankzij ons netwerk van luchtvracht faciliteiten, dat bestaat uit een evenwichtige combinatie van gateways in belangrijke markten en lokale operaties. Onze lokale kantoren ter plaatse garanderen een snelle en geïnformeerde bijstand aan de klant. We hebben onze uitgebreide ervaring gebruikt om een verscheidenheid aan sector specifieke oplossingen te creëren voor verschillende industrieën, zoals gezondheidszorg, auto's, bederfelijke waren en mode.


Sea and Shore biedt internationale supply chain management oplossingen. Vanuit het kantoor in Rotterdam zijn wij 24/7 beschikbaar om u te helpen met uw logistieke uitdagingen. Wij zijn een gecertificeerde en green lane guaranteed provider. Naast supply chain service bieden wij u ook onze expertise op het gebied van duurzaam transport, goederen en warehousing. Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Comments


Instagram bericht templates.png

Sea and Shore werkt consistent aan het bijdragen, ontwikkelen en doorzetten van kennis uit de transport wereld. Zo vergroten we de kansen op succesvolle samenwerkingen en verbeteren we de heden- daagse kennis over transport voor iedereen.

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
Schermafbeelding 2022-10-31 om 11.24.54.png

SEA AND
SHORE

KENNISBANK

VOLG ONZE
SOCIAL MEDIA

SNEL EEN TARIEF NODIG?

bottom of page