top of page

VRACHTWAGEN TRANSPORT

WAT IS VRACHTWAGEN TRANSPORT? – Wegvervoer verwijst naar de verplaatsing van mensen en producten over open wegen. Het fundamentele voordeel van wegvervoer is dat middelen en goederen van deur tot deur kunnen worden vervoerd, en het is een zeer economische methode van laden en lossen. Ten opzichte van andere vormen van vervoer heeft het wegvervoer verschillende voordelen.

Foto gemaakt door Nigel Tadyanehondo

Voor schepen, spoorwegen en vliegtuigen zijn er strikte, vooraf bepaalde schema's en routes. Wegvervoer daarentegen biedt meer flexibiliteit met alternatieven zoals gebundeld vervoer om zich aan te passen aan de leveringstijden en de pakket volumes. Met de hoogste mate van zekerheid laadt de trailer de artikelen in het dok van de expediteur en lost deze in het magazijn van bestemming. IT is een directe service die geen verdere apparatuur nodig heeft, waardoor het perfect is voor het verplaatsen van bederfelijke goederen.


Sea and Shore kan uw vracht beheren en u de beste vracht oplossing bieden, of u nu een enkele zending, een paar pallets of meerdere volle ladingen per week heeft. Wij garanderen dat uw vracht veilig en effectief wordt afgeleverd waar het ook heen moet, dankzij ons netwerk van transportknooppunten in Europa, Noord-Amerika en Zuid-Amerika en onze kantoren over de hele wereld.


Wij bieden wegtransport diensten voor:

  • Zendingen met volledige lading

  • Deelzendingen

  • Groupage zendingen


Sea and Shore biedt internationale oplossingen voor supply chain management. Vanuit ons kantoor in Rotterdam zijn we 24/7 beschikbaar om u te helpen met uw logistieke uitdagingen. Wij zijn een gecertificeerde en green lane guaranteed provider. Naast supply chain service bieden wij u ook onze expertise op het gebied van duurzaam transport, goederen en warehousing. Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?Comments


Instagram bericht templates.png

Sea and Shore werkt consistent aan het bijdragen, ontwikkelen en doorzetten van kennis uit de transport wereld. Zo vergroten we de kansen op succesvolle samenwerkingen en verbeteren we de heden- daagse kennis over transport voor iedereen.

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
Schermafbeelding 2022-10-31 om 11.24.54.png

SEA AND
SHORE

KENNISBANK

VOLG ONZE
SOCIAL MEDIA

SNEL EEN TARIEF NODIG?

bottom of page