top of page

TRANSPORT UPDATE 16.10.22


Advies nodig over omleiding op de haven van Beilun?


PORT UPDATE - Ningbo City, China's Beilun District, wordt met ingang van 16 oktober 2022 gesloten. Om te voorkomen dat de epidemie zich naar andere districten verspreidt, hebben de ambtenaren deze voorzorgsmaatregel genomen. Dit besluit kan echter gevolgen hebben voor uw bestaande logistieke agenda.


Geen vracht, zowel FCL als LCL, kan op dit moment in of uit Beilun's magazijnen of depots worden verzonden. Bovendien zijn alle magazijnen en containerparken in de Beilun-regio gesloten. Als gevolg daarvan zullen er tot nader order vertragingen optreden bij het afleveren en ophalen van vracht.


Het is onduidelijk wanneer de situatie van de haven van Beilun zal verbeteren. Als uw bedrijf hierdoor problemen ondervindt bij uw huidige freight forwarder, kan Sea and Shore begeleiding en bijstand bieden voor de beste alternatieve opties voor lopende en komende zendingen naar en vanuit dit district. Op een persoonlijke basis, met slechts één contact van ons en u, kunnen we vrachtzendingen op maat aanbieden.


Sea and Shore is expert in het verschepen van speciale goederen naar elk continent. Onze ervaring in supply chain management garandeert dat logistieke activiteiten snel en effectief worden afgehandeld. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.


Meer informatie of contact? Bezoek onze website.
Comments


Instagram bericht templates.png

Sea and Shore werkt consistent aan het bijdragen, ontwikkelen en doorzetten van kennis uit de transport wereld. Zo vergroten we de kansen op succesvolle samenwerkingen en verbeteren we de heden- daagse kennis over transport voor iedereen.

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
Schermafbeelding 2022-10-31 om 11.24.54.png

SEA AND
SHORE

KENNISBANK

VOLG ONZE
SOCIAL MEDIA

SNEL EEN TARIEF NODIG?

bottom of page