top of page

TRANSPORT FORWARDING

Wat is Forwarding? Forwarding is de coördinatie en verzending van goederen van de ene plaats naar de andere via één of meerdere vervoerders door de lucht, over zee, per spoor of over de weg.


Foto door Bernd Dittrich

Het belang van expeditie voor de wereldhandel werd in 1948 in Canada erkend met de oprichting van de Canadian International Freight Forwarders Association (CIFFA). De CIFFA erkende dat de expeditie van goederen, hetzij over land, over zee, per spoor of door de lucht, coördinatie, regelgeving en overeengekomen beste praktijken vereist om ervoor te zorgen dat goederen tijdig en vakkundig over de grenzen, over zee en over de hele wereld worden vervoerd.


De beginselen van Forwarding

De principes van Forwarding zijn gebaseerd op de efficiënte en kosteneffectieve overdracht van goederen die tijdens hun reis in goede staat worden gehouden. Om dit te bereiken worden Forwarding experts in het beheer van de logistiek die nodig is om ervoor te zorgen dat goederen op tijd aankomen. Succesvolle handel en scheepvaart in groeiende geglobaliseerde markten betekent dat u over de juiste hulpmiddelen moet beschikken.


Door te onderhandelen over tarieven en douanevoorschriften en door de vereisten van het vervoer over land, over zee, per spoor en door de lucht vloeiend te beheersen, beheren Forwarders de risico's en voordelen van het nationale en internationale vervoer met behulp van de nieuwste informatietechnologieën.


Sea and Shore biedt internationale oplossingen voor supply chain management. Vanuit het kantoor in Rotterdam zijn wij 24/7 beschikbaar om u te helpen met uw logistieke uitdagingen. Wij zijn een gecertificeerde en green lane guaranteed provider. Naast supply chain service bieden wij u ook onze expertise op het gebied van duurzaam transport, goederen en warehousing. Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Commentaires


Instagram bericht templates.png

Sea and Shore werkt consistent aan het bijdragen, ontwikkelen en doorzetten van kennis uit de transport wereld. Zo vergroten we de kansen op succesvolle samenwerkingen en verbeteren we de heden- daagse kennis over transport voor iedereen.

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
Schermafbeelding 2022-10-31 om 11.24.54.png

SEA AND
SHORE

KENNISBANK

VOLG ONZE
SOCIAL MEDIA

SNEL EEN TARIEF NODIG?

bottom of page