top of page

SPECIALE CARGO

Bijzondere cargo zijn goederen die tijdens het vervoer een speciale behandeling vereisen. Dit kan zijn vanwege hun omvang of breekbaarheid, maar ook vanwege de waarde van de producten of omdat de producten een gevaar kunnen opleveren tijdens het transport.


Foto door XrayEssay

Tijdens het logistieke proces moet deze lading veilig worden behandeld en efficiënt bij de klant worden afgeleverd.


Met het brede scala aan transportmogelijkheden bij Sea and Shore Services kunnen wij de veilige overslag van bijzondere cargo organiseren. Wij zorgen ervoor dat uw lading wordt vervoerd volgens alle geldende regels en voorschriften voor speciaal transport, zodat u alleen maar hoeft te wachten tot de lading wordt afgeleverd en uw focus bij uw product kan blijven. Wij bieden vervoer aan voor de volgende opties van speciale lading:


  • Gevaarlijke (chemische) cargo

  • Breekbaar textiel cargo

  • Luxe/hoge prioriteit cargo

  • Project cargo

  • Grote hoeveelheid (bulk) cargo


Met Sea and Shore Services kunt u uw transport onderweg volgen met ons online track and trace systeem. Zo weet u altijd precies de status van uw speciale lading.


Sea and Shore biedt internationale oplossingen voor supply chain management. Vanuit het kantoor in Rotterdam zijn wij 24/7 beschikbaar om u te helpen met uw logistieke uitdagingen. Wij zijn een gecertificeerde en green lane guaranteed provider. Naast supply chain service bieden wij u ook onze expertise op het gebied van duurzaam transport, goederen en warehousing. Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?
Comments


Instagram bericht templates.png

Sea and Shore werkt consistent aan het bijdragen, ontwikkelen en doorzetten van kennis uit de transport wereld. Zo vergroten we de kansen op succesvolle samenwerkingen en verbeteren we de heden- daagse kennis over transport voor iedereen.

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
Schermafbeelding 2022-10-31 om 11.24.54.png

SEA AND
SHORE

KENNISBANK

VOLG ONZE
SOCIAL MEDIA

SNEL EEN TARIEF NODIG?

bottom of page