top of page

Logistieke vooruitgang: BioFuels

Bent u op zoek naar manieren om uw ecologische voetafdruk te verkleinen en duurzaamheid in de logistieke sector te bevorderen? Biobrandstoffen bieden een duurzaam alternatief voor traditionele fossiele brandstoffen en kunnen helpen de koolstofuitstoot te verminderen, de energiezekerheid te vergroten en een groenere toekomst voor de industrie te bevorderen. Sea and Shore werkt samen met een toonaangevende leverancier van biobrandstoffen en kan u helpen te profiteren van deze groeiende trend.FuelSaver4Diesel, partner van Sea and Shore, biedt een breed scala aan biobrandstoffen die bedrijven in de logistieke sector kunnen helpen hun duurzaamheidsdoelstellingen te halen. FuelSaver4Diesel biedt geavanceerde enzymtechnologie die organische materialen afbreekt om biobrandstoffen te produceren die minder broeikasgassen uitstoten. Dit proces is zeer efficiënt en produceert schonere en duurzamere brandstofopties.


Biobrandstoffen verminderen niet alleen de koolstofuitstoot, maar kunnen ook de energiezekerheid vergroten en de kosten verlagen. Door een breder scala aan grondstoffen te gebruiken, kunnen bedrijven hun afhankelijkheid van buitenlandse olie verminderen en hun resultaat verbeteren. Dit is vooral belangrijk voor bedrijven in de logistieke sector die met kleine marges werken.


Onlangs hebben MSC en DB Schenker, twee van de grootste spelers in de logistieke sector, een overeenkomst gesloten om biobrandstoffen in hun activiteiten te gebruiken. Volgens de overeenkomst zal DB Schenker biobrandstofmengsels van MSC gebruiken voor zijn zeevrachttransporten, waardoor de koolstofuitstoot met 90% wordt verminderd. Dit is een belangrijke stap naar duurzaamheid in de logistieke sector en een stap naar een groenere toekomst.


Sea and Shore kan u helpen de mogelijkheden van biobrandstof te benutten en duurzaamheid in de logistieke sector te bevorderen. Ons team van experts kan u helpen uw brandstofbehoeften te beoordelen, een biobrandstofoplossing op maat te ontwikkelen en een duurzame tankstrategie te implementeren.


Biobrandstoffen bieden een duurzaam alternatief voor traditionele fossiele brandstoffen en kunnen bedrijven in de logistieke sector helpen hun ecologische voetafdruk te verkleinen, de energiezekerheid te vergroten en de kosten te verlagen. Sea and Shore biedt, in samenwerking met FuelSaver4Diesel, geavanceerde biobrandstofoplossingen die u kunnen helpen uw duurzaamheidsdoelstellingen te halen en een groenere toekomst voor de industrie te bevorderen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen te profiteren van deze groeiende trend.


Meer informatie vindt u op: https://www.fuelsaver4diesel.com/en/
Comments


Instagram bericht templates.png

Sea and Shore werkt consistent aan het bijdragen, ontwikkelen en doorzetten van kennis uit de transport wereld. Zo vergroten we de kansen op succesvolle samenwerkingen en verbeteren we de heden- daagse kennis over transport voor iedereen.

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
Schermafbeelding 2022-10-31 om 11.24.54.png

SEA AND
SHORE

KENNISBANK

VOLG ONZE
SOCIAL MEDIA

SNEL EEN TARIEF NODIG?

bottom of page