top of page

LOGISTIEK

Logistiek verwijst naar de organisatie van het verplaatsen van producten en is dus nauw verbonden met vervoer. In ruime zin is logistiek dus de administratie van het verplaatsen van goederen van de ene plaats naar de andere.Foto gemaakt door Bernd Dittrich

Dit omvat niet alleen vervoer, maar ook op- en overslag, verpakking van goederen en algemene planning. Een goede logistiek garandeert dat dingen zo goedkoop, snel en veilig mogelijk van punt A naar punt B worden verplaatst.


Logistiek is letterlijk Supply Chain Management. Zo omvat dit de volledige organisatie die goederen doorlopen alvorens op hun eindbestemming aan te komen. Elk proces vanaf het moment dat het product de fabriek verlaat tot aan de afnemer is onderdeel van het management proces.


De juiste afwegingen maken in transport is de kern van goed logistiek management. De meest voorkomende afweging, die elke logistieke manager kent, is de vraag: hogere kosten voor het vervoer of een langere vervoerstijd? Dit betekent dat er moet worden gekozen of goederen sneller of goedkoper van A naar B moeten worden vervoerd. Denk aan het verschil tussen zeevracht en luchtvracht.


Sea and Shore biedt internationale supply chain management oplossingen. Vanuit het kantoor in Rotterdam zijn wij 24/7 beschikbaar om u te helpen met uw logistieke uitdagingen. Wij zijn gecertificeerd en green lane gegarandeerd. Naast supply chain service bieden wij u ook onze expertise op het gebied van duurzaam transport, goederen en warehousing. Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?
Comments


Instagram bericht templates.png

Sea and Shore werkt consistent aan het bijdragen, ontwikkelen en doorzetten van kennis uit de transport wereld. Zo vergroten we de kansen op succesvolle samenwerkingen en verbeteren we de heden- daagse kennis over transport voor iedereen.

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
Schermafbeelding 2022-10-31 om 11.24.54.png

SEA AND
SHORE

KENNISBANK

VOLG ONZE
SOCIAL MEDIA

SNEL EEN TARIEF NODIG?

bottom of page