Supply Chain solutions

Kennis van de totale supply chain. Die expertise hebben wij. Wij laten uw logistiek volledig aansluiten bij uw bedrijfsprocessen en wensen.

Bel of mail ons

Zorgen dat uw goederen vanuit de hele wereld snel, veilig en efficiënt bij uw klanten terecht komen, vergt veel kennis van de totale supply chain. Die expertise hebben wij. Inclusief kennis van de steeds striktere milieu-eisen. Samen met u stellen wij een logistiek plan op dat volledig aansluit bij uw bedrijfsprocessen en wensen. Met interesse voor uw markt, uw product en uw specifieke vragen. En vervolgens zorgt ons team toegewijde vakmensen voor een naadloze afhandeling en voor kwaliteitbewaking. Wij hebben kantoren en agentschappen in alle landen die lokaal alle expertise hebben.

Voor Retail klanten zorgen wij bijvoorbeeld dat alle fabrieken in India op tijd de container laden en dat supply chain schema’s gehaald worden. Onze lokale vertegenwoordiger neemt contact op met alle fabrieken in zijn provincie en overlegd shipment ready. Vervolgens sturen wij een container (LCL of FCL) op locatie of een vrachtwagen. De goederen worden geconsolideerd en vervolgens naar waar dan ook verscheept. Via onze track en trace tool kunnen onze klanten de vracht in de gaten houden samen met hun persoonlijke customer service medewerker van Sea and Shore Services bv .

Meer Specialismen

Onze kennis en expertise gaan verder dan u gewend bent.

Social Media
This site is registered on wpml.org as a development site.