Expertises

Supply Chain solutions

Zorgen dat uw goederen vanuit de hele wereld snel, veilig en efficiënt bij uw klanten terecht komen, vergt veel kennis van de totale supply chain. Die expertise hebben wij. Inclusief kennis van de steeds striktere milieu-eisen. Samen met u stellen wij een logistiek plan op dat volledig aansluit bij uw bedrijfsprocessen en wensen. Met interesse voor uw markt, uw product en uw specifieke vragen. En vervolgens zorgt ons team toegewijde vakmensen voor een naadloze afhandeling en voor kwaliteitbewaking.

Warehouse & Distribution

Onze service stopt niet bij de zeehaven of luchthaven. Dat is immers niet de eindbestemming voor uw producten. Voor binnenlands transport van deur tot deur zoeken wij de modaliteit die het meest geschikt is voor uw vracht en uw vraag. Spoor, weg of water: wij organiseren het voor u.

En moeten uw producten voor kortere of langere tijd opgeslagen worden? Ook dan regelen wij het hele traject voor u. Ook wanneer u – bijvoorbeeld door een onverwacht hiaat in het vrachtschema – ineens op korte termijn opslag zoekt, vinden wij daar een oplossing voor. Al onze warehouse faciliteiten voldoen aan de modernste eisen. Wij bieden maatwerk voor elke situatie.

Social Media