Kennis en ervaring tot uw dienst

Voor veel partijen over de hele wereld zijn wij de schakel tussen vervoerders, (lucht)havens, op- en overslag, douane en binnenlandse transportfaciliteiten.

Bel of mail ons

Voor veel partijen over de hele wereld zijn wij de schakel tussen vervoerders, (lucht)havens, op- en overslag, douane en binnenlandse transportfaciliteiten. Als betrokken en flexibele partner zorgen wij ervoor dat iedere vracht op het afgesproken moment op de afgesproken plek staat.

“Wij geloven in een waardevolle relatie met onze klanten. Ongeacht de grootte, complexiteit of spoed: Sea and Shore Services zet zich volledig in voor uw vracht. Het is onze dagelijkse taak om iedere klant te ondersteunen met oplossingen op maat. Wij dragen logistieke oplossingen aan die effectiviteit en efficiency in de distributie van onze klanten verhogen. Op die manier ondersteunen wij de ambities van onze klanten en bieden wij hen het juiste platform voor een optimale performance.”

Toegewijd

Onze kennis en ervaring van (inter)nationaal transport en logistiek combineren wij met enthousiasme, flexibiliteit en inzet. Wij weten dat uw zaken ertoe doen. Ons toegewijde team staat voor u klaar. Op elk moment. Voor elke vraag.

Social Media