Innovatieve experts

Als onafhankelijke partij vinden wij voor iedere logistieke vraag de beste oplossing.

Bel of mail ons

Onafhankelijk

Als onafhankelijke partij vinden wij voor iedere logistieke vraag de beste oplossing. Ongeacht de complexiteit van uw opgave. Van en naar iedere plek op de wereld. Ons uitgebreide netwerk – opgebouwd door jarenlang wereldwijd succesvol opereren – zetten wij graag voor u in. Sea & Shore is lid van de Global Alliance (GAL) en van Africa Logistics Network (ALN). Zo profiteren wij van lokale expertise in iedere uithoek van de wereld.

Ervaren

Ook wanneer u tijdens een operationeel transport op onverwachte problemen stuit, springen wij graag in en vinden wij de effici├źntste weg naar de bestemming. Wij kennen de lokale regels en hebben goede contacten met de bevoegde autoriteiten. Omdat wij de administratieve verplichtingen voor u regelen, wordt de voortgang van uw vracht nooit belemmerd door bureaucratie.

Innovatief

Onze opdrachtgevers kunnen via een eigen toegangscode inloggen in onze systemen en op die manier zelf continu zicht houden op de voortgang van hun transport. Dit geavanceerde track and trace systeem biedt 24/7 directe toegang en optimale transparantie. Sea and Shore Services werkt voortdurend aan verdere ontwikkeling van deze platformen. Elke innovatie op de ICT-markt adopteren wij om onze opdrachtgevers nog beter te bedienen.

Social Media