Overseas Logistics

Over zee en door de lucht: als specialist kennen wij alle mogelijkheden voor transport. Wij verzorgen uw export, import en cross trade snel en betrouwbaar.

Bel of mail ons
Zeevracht
Zeevracht

Volle containers (FCL), deelvracht (LCL) of buitenmaatse vracht (out of gauge): Sea and Shore Services adviseert en levert.

Als zeevrachtspecialist kennen wij niet alleen alle mogelijkheden voor transport, maar weten wij ook wat een efficiënte afhandeling voor u betekent. Wij verzorgen uw export, import en cross trade snel en betrouwbaar. Daarbij sluiten wij naadloos aan op uw bedrijfsprocessen en uw planning. Van en naar elke havenplaats ter wereld.

Luchtvracht
Luchtvracht

Voor steeds meer goederen is ‘tijd’ een belangrijke factor geworden in de waarde en concurrentiekracht.

Luchtvracht is dan een perfecte oplossing voor uw zending. Ook deze specifieke tak van de logistiek kennen wij van binnen en van buiten. Wij hebben direct contact met vrijwel alle luchtvaartmaatschappijen en bieden u voor elk type lading de best passende oplossing.

Customs
Customs

Door uiteenlopende – en veranderende – lokale en internationale regelgeving kunnen de formaliteiten bij de douane behoorlijk complex zijn.

Wij zijn goed op de hoogte van alle regelgeving en procedures, administratieve eisen en vrijstellingen. Met die expertise handelen wij uw vracht snel, efficiënt en correct af. Sinds 2013 zijn wij AEO gecertificeerd. Omdat Sea & Shore door de douane erkend wordt als een veilige schakel in de logistieke keten, hebben wij minder oponthoud door . Dat betekent onder andere dat wij minder fysieke en documentcontrole.

Insurance
Insurance

Al handelen alle betrokken partijen nog zo zorgvuldig; tijdens het gehele logistieke proces kan er altijd iets mis gaan.

Als sluitstuk van onze kwaliteitbewaking en service bieden wij dan ook een heldere verzekering voor alle eventuele vrachtschade.

Consolidation
Consolidation

Door de grote hoeveelheid transportopdrachten die wij dagelijks mogen verzorgen, hebben wij ruime mogelijkheden om ook kleine vrachten efficiënt in te roosteren en te verwerken.

Met onze eigen consolidatie zijn wij niet afhankelijk van andere partijen en stellen wij wekelijks betrouwbare schema’s op.

Food & nutrition
Food & nutrition

Het vervoeren van van groente-, fruit-, vlees- en visproducten, gekoeld, diepgevroren of vers, is een specialisme dat veel kennis en zorgvuldigheid vereist.

Wij bezitten die kennis en ervaring. Wij adviseren u graag over veilig en efficiënt vervoer van uw bederfelijke goederen.

Project logistics
Project logistics

Wanneer het gaat om grote hoeveelheden goederen die op het juiste moment en in de juiste volgorde op een plaats van bestemming moeten zijn, dan is ruime kennis en ervaring met complexe projecten onontbeerlijk.

Wij maken een gedetailleerd logistiek projectplan waarin alle eisen en wensen van de opdrachtgever verwerkt zijn en waarin we alle logistieke mogelijkheden verkennen. Doordacht, efficiënt en flexibel:tot uw dienst!

Meer Specialismen

Onze kennis en expertise gaan verder dan u gewend bent.

Links
Social Media
  • © Sea and Shore
This site is registered on wpml.org as a development site.