Expertises

Als onafhankelijke partij vinden wij de beste logistieke oplossing bij elke vraag. Multi modaal, short sea, bulk, last mile, value added services via onze warehouses van Smarlog en Logwise

Bel of mail ons
Recyclables
Recyclables

Afvalstromen zijn onderworpen aan strikte wet- en regelgeving. Een complexe materie, maar voor ons – op basis van onze kennis en ervaring – juist een interessante uitdaging. Naast het transport bieden wij diensten op het gebied van ‘environmental compliance’, waaronder bijvoorbeeld de verplichte kennisgeving van grensoverschrijdend afval. Kortom: wij ontzorgen u volledig bij de behandeling van uw afvalstromen.

Minerals & chemicals
Minerals & chemicals

Aan het vervoer van chemicaliën worden heel specifieke eisen gesteld. Uw lading moet immers van beginpunt tot eindpunt absoluut veilig blijven. Daarbij gaat het om kennis van zaken, om volledige controle over de processen en om helder inzicht in alle gegevens. Bij Sea & Shore beschikken we daarover. Bij ons vindt u de oplossing voor elke transportvraag. Inclusief de mogelijke opslag in onze eigen warehouses.

Perishables
Perishables

Bederfelijke waar behoeft extra aandacht tijdens het transport. Ook in deze specialiteit zijn wij thuis. Wij vervoeren temperatuurgevoelige producten met de meest betrouwbare koel- en vriescontainers. Uw kwetsbare goederen zijn bij ons in vertrouwde handen. Binnen en buiten Europa.

Retail
Retail

In deze digitale wereld willen consumenten niet meer gehinderd worden door grenzen. Daarom moeten fabrikanten en retailers ook steeds mondialer gaan denken. Wereldwijde handel komt op. Wij ondersteunen die partijen door hun toenemende transport in goede banen te leiden. Proactief, snel en flexibel.

Accijnsgoederen
Accijnsgoederen

Goederen waarover accijns geheven wordt op het moment dat ze worden ingevoerd in Nederland, zoals bier, wijn, andere alcoholhoudende producten, tabaksproducten en minerale oliën, zijn vaak kwetsbaar en zijn tegelijkertijd aan strenge regels gebonden. Bij Sea & Shore hebben we alle ervaring om uw zending tot in de puntje te verzorgen. Inclusief de mogelijke opslag in onze eigen accijnswarehouses.

Meer Specialismen

Onze kennis en expertise gaan verder dan u gewend bent.

Links
Social Media
  • © Sea and Shore
This site is registered on wpml.org as a development site.